Drie manieren waarop analyses kunnen helpen: Reageren, aanpassen en opslaan

Analyses en AI zijn van essentieel belang als het erom gaat bedrijven te helpen weloverwogen beslissingen te nemen, met name waar behoeften en prioriteiten snel veranderen. Lees hoe u snel en eenvoudig analyses van uw organisatie veilig kunt beheren en schalen, en hoe u inzichten kunt gebruiken om uw organisatie een voorsprong te geven als het om het nemen van beslissingen gaat.

Lees Drie manieren waarop analyses kunnen helpen: reageren, aanpassen en opslaan, en ontdek hoe u snel efficiënter inzichten kunt leveren op basis van al uw gegevens, met behulp van een onbeperkte analyseservice die mogelijkheden voor het analyseren van datawarehouses en big data met elkaar combineert.

Leer hoe u het volgende doet:

  • BI- en AI-mogelijkheden in Azure Synapse gebruiken om toegang te krijgen tot geavanceerde rapportagemogelijkheden en dashboardfunctionaliteit.
  • Gegevens en essentiële inzichten beschikbaar maken voor meer mensen in uw organisatie, zoals gegevenstechnici, datawetenschappers, IT-professionals, bedrijfsanalisten en managers.
  • Uw gegevens beschermen met geavanceerde beveiligings- en privacyfuncties.
  • Gebruikmaken van een onbeperkte analyseservice die tot wel 14 keer sneller is tegen kosten die 94 procent lager zijn dan andere cloudproviders.

Vertel iets over uzelf.

Alle vereiste velden zijn met * gemarkeerd

* vereiste velden

Thank You!

Your download will start momentarily,

to download manually!